Gezocht: toetsenist voor allround coverband

Side Effects is een ervaren allround coverband uit Oost-Brabant, die zich voornamelijk richt op bruiloften en bedrijfsfeesten. Als allround coverband spelen we echt bijna alles: van pop/rock tot easy listening en van disco tot country, zowel Nederlands- als Engelstalig.

De gezondheid van onze toetsenist laat helaas niet langer toe dat hij met ons optreedt. Daarom zijn wij op zoek naar een nieuwe toetsenist. We zoeken iemand die niet alleen de pianopartijen wil spelen, maar het ook leuk vindt om blazers e.d. voor zijn rekening te nemen. Zo houden we de band compact, waardoor we flexibel blijven qua agenda's.

Kwaliteit is bij ons belangrijker dan kwantiteit. We zoeken daarom heel gericht naar optredens met goede voorwaarden qua geluid, vergoeding en omstandigheden. We treden ca. 1 keer per maand op.

 

Momenteel repeteren we 1x per week op dinsdagavond in 's-Hertogenbosch. Mocht je niet kunnen op dinsdagavond of is Den Bosch voor jou te ver, dan kunnen we in overleg op een andere dag of in een andere plaats (bijv. Eindhoven) gaan repeteren. 

Veel ervaring is natuurlijk mooi meegenomen, maar mocht je die niet hebben: de wil om jezelf te ontwikkelen als toetsenist vinden we het belangrijkst.

Wil jij graag met ons een zaal entertainen en optredens neerzetten waar het speelplezier vanaf spat? Stuur dan even een berichtje.

Voor meer info, video- en audiofragmenten: www.side-effects.nl